Руския обмисля сценарий за терористична атака в атомната електроцентрала в Запорожие с

...
Руския обмисля сценарий за терористична атака в атомната електроцентрала в Запорожие с
Коментари Харесай

Зеленски: Русия подготвя терористичен акт с изтичане на радиация в АЕЦ Запорожие

Руския обмисля сценарий за терористична офанзива в атомната електроцентрала в Запорожие с изпускане на радиация, съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски през днешния ден във видеообръщение, оповестено в неговия канал в " Телеграм ".

" Току-що получихме отчет от нашето разузнаване и Службата за сигурност на Украйна. Разузнаването е получило информация, че Русия обмисля сюжет за терористична офанзива в АЕЦ " Запорожие " - терористична офанзива с изпускане на радиация.Те са подготвили всичко за това. За страдание, нееднократно трябваше да припомня, че радиацията не познава държавни граници и единствено от посоката напразно зависи кого ще удари тя “, сподели украинският президент.

Той добави, че Украйна предава информацията и всички доказателства на сътрудниците.

" Европа, Америка, Китай, Бразилия, Индия, арабския свят, Африка - всички страни, безусловно всички би трябвало да знаят това. Международни организации. Всички. Никога и на никое място не би трябвало да има терористични набези в атомни централи. Този път не би трябвало да има Каховка: светът е предизвестен, тъй че светът може и би трябвало да работи “, акцентира Зеленски.

Нямаше незабавно реакция от Русия, която управлява централата, най-голямата от рода си в Европа, от март 2022 година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР